we love music
Lars Sundestrand - Wadling : My Head Is A Crowded Room in the group OUR PICKS / Friday Releases / Friday the 13th october at Bengans Skivbutik AB (5506919)
Lars Sundestrand - Wadling : My Head Is A Crowded Room

Lars Sundestrand - Wadling : My Head Is A Crowded Room

€42.99
Kartonnage
 
BUY
In stock:
Item:
5506919
Facts Description
Freddie Wadling var punkaren som blev till en av Sveriges mest folkkära artister. Vad få vet om är att han även var en konstnär som tecknade, skissade och målade i princip varje dag fram till sin bortgång. Skapandet var en del i en kaotisk men kreativ vardag, och den väldiga produktionen visar en säregen bildvärld fylld av populär- kultur, skräckteman, citat och samplingar.

I My Head is a Crowded Room har ungdomsvännen Lars Sundestrand samlat över 500 av Freddies verk och han har dessutom letat fram sina egna fotografier från deras tid tillsammans i Göteborg.

I samtal med Bella Wadling, Annika von Hausswolff, Henryk Lipp, Robert Hurula, Peter Hagser, Kent Karlsson, Joakim Lindegren, Maja Björk Lindahl och Michael von Hausswolff låter han de som levt med och påverkats av Freddies konstnärskap berätta sina historier.

Om förlaget Bly:Bly är ett nystartat bokförlag på Hornstull i Stockholm. Utgivningen inriktar sig främst på foto och konst.
Article number: 9789198888508
Artist: Lars Sundestrand
Barcode: 9789198888508
Distributor: Bengans
Label: Mondial
Media: Kartonnage
Release date: 2023-10-13
Units in packaging: 1
Tracklist
See more items
Others have bought: